Vivaeastpart
Image default
Home and Garden

Teakhouten meubelen van A-kwaliteit

Maak het buiten net zo gezellig als binnen met teakhouten meubelen. Ze zijn er in alle soorten en maten: van een kleine stoel tot en met een comfortable, robuuste bank. Je kunt zelfs een hele loungeset nemen, voorzien van prachtige outdoor kussens. Een bijkomend voordeel; Je kunt de tuinbank of loungeset het hele jaar door buiten laten staan. De meubelen van De Teakspecialist zijn namelijk gemaakt van topkwaliteit teakhout, en kunnen tegen een stootje! 

De ideale tuinbank

Teakhout staat warm en gezellig. Daarom creëer je met teakhouten tuinmeubelen makkelijk een sfeervolle hoek in de tuin. Misschien wil je alleen een tafel en stoel om daarmee je eigen leesplek onder een grote boom te maken? Of misschien wil je een mooie ruime zithoek hebben voor je gasten of voor een groot gezin? De Teakspecialist biedt je heel veel stijlen en soorten. Voor je teakhouten bank kun je bijvoorbeeld kiezen uit een exemplaar in Engelse stijl. Of neem een stationsbank of een handige tennisbank. Ook zijn er nog een aantal bijzondere versies verkrijgbaar. Wat dacht je van een boombank. Deze bestaat uit losse delen en kun je helemaal om een boomstam heen plaatsen. Of kies voor een tuinbank zonder zonder rug- of armleuningen, die is namelijk heel erg handig voor aan de eettafel. Kijk ook eens bij het aanbod aan tuinkussens. Hiermee kun je een originele look geven aan iedere tuinbank.

Complete zithoek voor in de buitenlucht

Niets is zo heerlijk dan in de zomer lekker te loungen: alleen of met een groot gezelschap. De teakspecialist heeft voor iedere tuin of gelegenheid de juiste loungeset van teak beschikbaar. Ook kun je kiezen voor losse stoelen, voetenbankjes, salontafels en bijzettafels. Maar het makkelijkste is natuurlijk om gewoon een complete loungeset te bestellen, zodat je een mooie stijl hebt. Hierbij heb je de keuze uit verschillende kleuren voor de stoelkussens. Zet een paar mooie decoraties op de tafels en je hebt een prachtige zithoek voor buiten, die ook nog eens heel comfortabel zit.

Bezoek onze website of kom naar onze showroom in Naarden

Wanneer je voor tuinmeubelen van de teakspecialist kiest, dan weet je dat je loungeset of tuinbank van A-kwaliteit teakhout is. Dit is belangrijk, omdat dit soort hout het hele jaar buiten kan blijven. Wil je hier meer over weten? Meer informatie vind je op onze website, deteakspecialist.nl. Of kom langs in onze showroom in Naarden. Daar kun je ook meteen onze teakhouten meubelen van dichtbij bekijken, en uitproberen! 

https://www.deteakspecialist.nl/