Vivaeastpart
Image default
Business and Services

Stukadoor Dordrecht met veel ervaring

Het beste resultaat, waar u helemaal tevreden mee bent. Dat is waar Stucadoorsbedrijf De Vries voor gaat, als u deze onderneming inschakelt voor uw stucklus binnen of buiten. Deze stukadoor in Dordrecht is een klein stukadoorsbedrijf dat al sinds 2000 werkzaam is en dus veel ervaring heeft met eenvoudige en gecompliceerde klussen. Zowel voor particulieren als voor bedrijven gaat De Vries Stukadoors graag elke uitdaging aan.

Stukadoorsklussen in Dordrecht door de vakman

Stucadoorsbedrijf De Vries is gevestigd in Zoetermeer, maar werkt in diverse regio’s in de omgeving. Als stukadoor Dordrecht leveren de medewerkers stucwerk af met een hoge kwaliteit. Tijdens de werkzaamheden kunt u vanaf het eerste advies tot aan het uitbrengen van de factuur rekenen op een duidelijke planning, heldere afspraken en een prettige communicatie. U ontvangt bovendien 5 jaar garantie op stucwerkzaamheden binnen en 3 jaar garantie op stucwerk aan de buitenkant van uw pand.

Ervaren en betrouwbare stukadoor in Leiden

Heeft u een bedrijfspand of woning in Leiden die een opknapbeurt kan gebruiken? Door Stucadoorsbedrijf De Vries in te schakelen als stukadoor Leiden weet u zeker dat u een betrouwbare partner heeft. Deze onderneming is namelijk aangesloten bij de NOA, de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven. De medewerkers beschikken over de juiste vakkennis en voeren uw persoonlijke wensen zo goed mogelijk uit. Ook komen zij de gemaakte afspraken zorgvuldig na en leveren zij uw pand netjes op.

Als allround stukadoor in Dordrecht en Leiden heeft Stucadoorsbedrijf De Vries al veel tevreden klanten, die het bedrijf roemen vanwege de perfecte afwerking van wanden en plafonds. U vindt bij deze onderneming alle stucwerkzaamheden onder één dak, zoals airless spuiten, ornamenten toevoegen, raapwerk en sierpleisterwerk verzorgen. De VCA-gecertificeerde medewerkers werken hierbij veilig en volgens de regels. Vraag een gratis offerte aan, zodat u snel meer te weten komt over de prijzen.

https://stucadoorsbedrijfdevries.nl/