Vivaeastpart
Image default
Auto

Revisie onderdelen Volkswagen

Is sleutelen aan je Volkswagen bus of VW Kever je grootste hobby? Dan is het belangrijk om hiervoor over de juiste onderdelen te beschikken. Om uw klassieke VW in optimale staat te houden, heb je onderdelen nodig van kwaliteit, die speciaal gemaakt zijn voor jouw type Volkswagen. Deze zijn niet zomaar overal te vinden. Om die reden is in 1987 Paruzzi opgericht. Volkswagenliefhebbers kunnen hier terecht voor alle benodigde revisie onderdelen en andere onderdelen voor hun klassieker.

Paruzzi Volkswagen specialist

Of het nu gaat om een VW bus, Kever, Karmann Ghia, type 3, type 4, VW of type 181, in ons grote assortiment zul je altijd het onderdeel vinden waarnaar je op zoek bent. We hebben nieuwe  onderdelen van vele verschillende merken en natuurlijk ook originele VW onderdelen. Alle onderdelen kunt u bestellen in onze webwinkel, zodat de benodigde onderdelen snel bij je thuis worden geleverd. We hebben onze webwinkel zo ingedeeld, dat je gemakkelijk het onderdeel kunt vinden dat je zoekt. Revisiemotoren kun je bijvoorbeeld vinden in de onderdeelgroep “motoren”. De Paruzzi website bevat daarnaast veel informatie die voor je interessant kan zijn, zoals technische gegevens en handleidingen. Ook kun je je aanmelden voor de Paruzzi nieuwsbrief die elke twee weken verschijnt, of je kunt ons uitgebreide magazine bestellen.

Paruzzi showroom

Paruzzi is niet alleen online actief, maar beschikt ook over een mooie, ruim opgezette showroom in Yerseke. Voor de Volkswagen liefhebber is het erg leuk om hier eens te komen kijken. Extra leuk is het om een rondleiding te boeken, zodat we je onze magazijnen kunnen laten zien. We beantwoorden graag al je vragen en kunnen je zo nodig voorzien van technisch advies. Daarbij kunnen we je helpen met het uitzoeken van de juiste onderdelen. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op. (NL: 31 (0)113 503555, BE: 09 3494131)

https://www.paruzzi.com/