Vivaeastpart
Image default
Shopping

Plakletters en tekststickers online vinden

Heb je onlangs je eigen beautysalon geopend, je eigen kapsalon of ander bedrijfje? Dan wil je dat natuurlijk graag aan de buitenwereld kenbaar maken. Nou zijn er verschillende middelen om dat te doen. Maar vaak hangt daar ook een prijskaartje aan. Kies je voor een uitbundige reclame? Dan kun je flink de knip trekken. Maar ook als je bijvoorbeeld je logo op je gebouw wilt hebben of je bedrijfsnaam met ledverlichting op je pand wilt tonen. Als je net als ondernemer bent begonnen wil je niet direct zoveel uitgeven. Het is immers zo dat de bedrijfsnaam op jouw pand, niet direct heel veel klanten kan gaan opleveren. Beter is het misschien om wel kenbaar te maken dat jouw bedrijf zich in dit pand bevindt. Maar dat voorlopig op een goedkopere manier te doen.

Goedkoop je bedrijfsnaam op stickers

Het goedkoopste is wellicht om een webshop te zoeken waar ze plakletters en plakcijfers verkopen. Bestel de letterstickers van jouw bedrijfsnaam en plak deze netjes op het raam van je bedrijf. Als je deze aan de binnenkant van je raam wilt plakken, moet je ze overigens in spiegelbeeld bestellen. Vind je de standaard letter en cijferstickers klein? Dan kun je ze wellicht ook groter bestellen of eventueel op maat laten maken. Omdat het erg lastig is om plakletters netjes op 1 lijn horizontaal te plakken, kun je misschien beter een tekststicker ontwerpen. Een tekststicker is al kant en klaar en is eventueel voorzien van je logo. De tekst is geplotterd en de sticker is voorzien van een applicatie waardoor je alle letters heel strak, netjes en recht op je ramen kunt plakken.

Je kunt ook je logo en bedrijfsnaam op een sticker laten printen. Ook dit is niet zo duur. Mocht je bedrijf drukker worden? Dan kun je altijd kijken of je tegen die tijd eens over gaat op echte led letters!