Vivaeastpart
Image default
Transport and Transportation

Frigo Group vriesopslag

Bij de distributie en de opslag van voedingswaren komt logistiek gezien veel kijken. Voordat uw producten bij de klant terecht komen, is een goede opslag van groot belang. Dit zorgt ervoor dat de voedingsmiddelen vers blijven en hun kwaliteit behouden. Voor het distributie proces en de opslag heeft u een betrouwbare partner nodig in vriesopslag. Frigo Group verzorgt al jarenlang de vriesopslag en het transport van producten voor vele grote en kleine bedrijven. Wij behandelen uw producten zoals u dat zelf ook doet, met de grootste zorg en aandacht.

Vrieshuizen

Voor de vriesopslag van voedingswaren is optimale organisatie nodig. De producten worden een aantal keer verplaatst van vrachtwagen naar opslag, om uiteindelijk op de eindbestemming terecht te komen. Hierbij mag de vriesketen niet doorbroken worden en dit vergt een goede logistiek en planning. Bij Frigo Group werken dan ook mensen die precies weten wat ze doen en het belang van goede communicatie niet onderschatten. We maken gebruik van de nieuwste technologie, om ervoor te zorgen dat we alle producten in ons vrieshuis in de gaten kunnen houden. We weten altijd precies waar uw producten zich bevinden en hoe lang ze daar al liggen.

Vries- en koeltransport

Ook het vries- en koeltransport van uw producten wordt tot in de puntjes geregeld bij Frigo Group. We maken hiervoor gebruik van onze eigen vrachtwagens en vrachtwagenchauffeurs, zodat we altijd volledig de controle behouden. We verzorgen geconditioneerd transport van en naar diverse landen binnen Europa. Door middel van groupage kunnen we goederenstromen van verschillende klanten in een vrachtwagen vervoeren, waardoor de transportkosten voor u lager zijn. U kunt op Frigo Group rekenen voor totaaloplossingen en wij leveren onze diensten op maat. Als u contact met ons opneemt en uw wensen en verwachtingen kenbaar maakt, bespreken we graag de mogelijkheden met u.

 

http://www.frigogroup.com/