Vivaeastpart
Image default
Home and Garden

Dakdekker Den Haag

U staat er niet dagelijks bij stil, maar het hebben van een stevig dak is niet vanzelfsprekend. Dit merkt u meestal pas als er iets mis mee is. Bijvoorbeeld als u met een daklekkage komt te zitten. Gelukkig kunt u in dit geval altijd de dakspecialisten van Kewodak inschakelen. Wij kunnen direct voor u klaar staan als u een dakdekker Den Haag nodig heeft. We zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn, waardoor we snel bij u kunnen zijn om de problemen aan uw dak op te lossen. Door onze jarenlange ervaring kunt u rekenen op vakkundigheid en de beste service.

Dakdekker Gouda

Ook voor een dakdekker Gouda bent u bij ons aan het juiste adres. Het team van Kewodak is gespecialiseerd in het aanleggen, repareren, renoveren en onderhouden van platte daken. Onze klantenkring bestaat uit zowel particulieren als bedrijven en organisaties. Wij bieden een oplossing voor alles wat te maken heeft met het platte dak en gaan graag grote en kleine projecten aan. Zo kunt u bijvoorbeeld op ons rekenen voor de aanleg van Groene daken. Dit houdt in dat beplanting wordt aangelegd op uw platte dak. Veel mensen in de grotere steden kiezen hiervoor, omdat een Groen dak veel voordelen met zich meebrengt. Daarbij worden Groene daken vaak gesubsidieerd door de Gemeente.

Kewodak, dat is pas service

De service van Kewodak kunt u dag en nacht inschakelen, ook in het weekend. Wij begrijpen als geen ander dat een daklekkage zo snel mogelijk verhopen moet worden, om verdere schade te voorkomen. Om de kans op een lekkage in de toekomst te verkleinen, komen we ook graag bij u langs voor onderhoud aan uw dak. Als u zich echt nooit meer zorgen wilt hoeven maken, dan kunt u kiezen voor een onderhoudscontract. Wij staan u graag te woord om u meer te vertellen over onze diensten.

http://www.kewodak.nl/