Vivaeastpart
Image default
Management

Best business ideas under 10

 

Veel mensen willen ondernemer of ondernemer worden. Het vergt echter een hoge investering die veel mensen zich niet kunnen veroorloven. Als gevolg daarvan laten ze het plan om ondernemer te worden varen. Daarom hebben we een aantal kleine zakelijke ideeën verzameld die u kunt starten onder INR 10 lakh. INR 10 lakh is een bescheiden bedrag dat mensen kunnen sparen, een lening kunnen aangaan of investeerders kunnen zoeken.

 

Het succes van de onderneming hangt af van de tijd en moeite die u in de onderneming steekt. Een bedrijf groeit niet vanzelf; u moet interessante methoden vinden om uw bedrijf draaiende te houden. Er zijn vele manieren om uw bedrijf te laten groeien. U kunt reclame- en promotiebedrijven gebruiken om uw bedrijf op de markt te brengen, een doelmarkt kiezen en een niche ontdekken, enz. Al deze factoren leiden tot een succesvol bedrijf.

 

Laten we nu de kleine winstgevende bedrijfsideeën bespreken die u kunt starten onder INR 10 lakh.

Beste zakenideeën onder 10 lakh

De kleinschalige bedrijfsideeën zijn als volgt:

 

1. IT of gadget winkel

De IT of gadget winkel is de beste business onder 10 lakh. Elk individu heeft een laptop en telefoon of andere gadgets bij hun thuis. De vraag naar gadget winkels is zeer hoog. U kunt koptelefoons, mobiele telefoons, home theater, luidsprekers, gaming gadgets, VR-systemen, camera’s, enz. verkopen. Met de toenemende vraag, is het een perfecte gelegenheid om een IT-winkel of gadget winkel te beginnen.

 

De investering die nodig is in een gadget winkel is tussen de INR 7 tot 8 lakh. U zult nog een beetje geld over hebben om de nieuwste en coole gadgets in de winkel toe te voegen. De snelheid van de investeringsperiode is tussen de 6 tot 8 maanden. Het kost tijd voor elk bedrijf om zich te vestigen. U kunt dus met deze zaak beginnen omdat het een winstgevende zaak is.

 

2. Schoonmaakbedrijf

Het volgende nieuwe bedrijfsidee is het starten van een schoonmaakbedrijf. Een schoonmaakbedrijf is een klein bedrijfsidee dat u vanuit huis kunt beginnen. Schoonmaken is een noodzakelijk karwei in elk huishouden. Het klinkt misschien als een vreemd idee, maar het is een winstgevende zaak om te beginnen. U kunt eerst op een paar plaatsen beginnen en uw bedrijf laten groeien naarmate u meer winst maakt. U kunt contacten leggen voor het schoonmaken van huizen, commerciële complexen, evenementenhallen, waterreservoirs, trouwlocaties, enz.

 

U kunt ook een team inhuren en hen naar verschillende plaatsen sturen wanneer u meer contracten hebt. De investering die nodig is voor een schoonmaakbedrijf varieert. Deze varieert van INR 2 tot 5 lakh. Als u een grootschalig bedrijf wilt beginnen, zal de investering INR 7 tot 8 lakh bedragen.

 

3. Catering bedrijf

De catering business is een van de meest populaire business ideeën die u kunt beginnen met een kleine investering. India is beroemd om zijn specerijen en traditionele gerechten. Elke gelegenheid vraagt om heerlijk eten. Levensmiddelenzaken en cateringbedrijven zijn hier om te blijven. U kunt een cateringbedrijf beginnen om de culinaire ervaring te bieden binnen een beperkt budget. De investering die nodig is voor een cateringbedrijf varieert tussen INR 3 tot 6 lakh.

 

4. Reizen

Mensen zijn bereid om hun spaargeld uit te geven aan vakanties en feestdagen. Ze huren vaak een gids of reisplanners om hen te begeleiden met de juiste informatie en plaatsen waar ze naartoe kunnen gaan. De markt van de reissector is enorm gegroeid. Het is een perfecte kans voor u om een reisbusiness te beginnen.

 

Als u de wereld hebt rondgereisd, van reizen houdt, of relevante informatie hebt over de beste plaatsen voor vakanties, kan dit de beste business voor u zijn. De investering die nodig is om een reisbusiness te starten ligt tussen INR 4 en 5 lakh. Het is een betaalbaar business idee voor jonge mensen.

 

5. Online winkels

Het creëren van een fysieke winkel is hectisch, complex, en vereist een aanzienlijke investering. Echter, het starten van een online winkel is betaalbaar en eenvoudig te bedienen. Het wordt beschouwd als een van de perfecte kleine zakelijke ideeën vanuit huis. Het enige wat u hoeft te doen is een website maken en de goederen en diensten uploaden die door het bedrijf worden aangeboden.

 

U kunt een online bedrijf beginnen in uw niche, zoals een kledingbedrijf, handgemaakte producten, koekjes, bakkerijproducten, chocolade, op maat gemaakte kunst, sieraden, enz. Er zijn verschillende opties om uit te kiezen. Het is een winstgevende zaak om te beginnen. De vereiste investering voor een online winkel ligt tussen INR 2 en 4 lakh.

 

6. Fitnesscentrum

De meerderheid van de mensen heeft het belang van een gezonde levensstijl begrepen. Het is een noodzaak van het uur geworden om een goed en gezond lichaam te hebben. Als u geïnteresseerd bent in fitness en een gezonde levensstijl, kunt u uw eigen fitnesscentrum beginnen. Het is het beste business idee om te beginnen met een kleine investering. De investering die nodig is voor een fitnesscentrum varieert tussen INR 8 tot 10 lakh.

 

Een fitnesscentrum vereist geschikte soorten machines, gereedschappen, cardio-apparatuur, gewichtheffers, enz. Er zijn zo veel winkels en plaatsen waar u kunt vinden tweedehands en betaalbare machines voor uw fitnesscentrum. Het zal u helpen wat geld te besparen voor de bedrijfsvoering.

 

 

 

business management 

vacatures

https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/tweede-hands-auto-kopen/

 

https://www.newbusinessmanagement.com/