Op zoek naar de ultieme dameshorloges

Herken je dat ook? Je hebt zin in een nieuw accessoire en pelt eerst voor jezelf af wat dat nieuwe accessoire zou kunnen zijn. Een nieuw sieraad, zoals oorbellen of een armband of toch maar dat gave horloge dat je altijd al graag had willen kopen. Je besluit dat het een dameshorloge wordt, want dat heb je eigenlijk het meeste nodig. Je hebt al tijden geen nieuw horloge meer gekocht en je begint je zoektocht naar het ultieme dameshorloge.

Fossil horloges bieden mooi, neutrale dameshorloges

Omdat je reeds goede ervaringen hebt gehad met Fossil horloges begint je zoektocht bij de zomercollectie Fossil horloges. De lijn die je bij voorgaande horloges van Fossil zo aansprak, herken je ook nu weer meteen. Neutraal vormgegeven horloges, zonder al te veel bling bling. Lekker tijdloos. Maar wil je dat ook nu weer? Misschien mag het wel wat spannender? Je selecteert een aantal meer extroverte Fossil dames horloges, en houdt ze in gedachte terwijl je oog valt op de collectie Guess horloges die in de vitrine ernaast staat te fonkelen.

Guess horloges zijn een stuk extravaganter

De Guess horloges die door de verkoopster aan je gepresenteerd worden zijn stuk voor stuk opvallende dameshorloges. Het valt je sowieso op dat de Guess horloges veel uitgesprokener zijn dan bij Fossil. Er gebeurd veel meer in het design en met name de kleurstellingen die vaak tegengesteld en contrastrijk zijn, spreken je aan. Een 2-tal Guess horloges met blauwe band en rosé gouden kast wil je graag even apart leggen om een goed vergelijk te kunnen maken. Je besluit naast deze Guess horloges nog één merk te bekijken en komt uit bij Cluse

Cluse horloges; vernieuwend en uniek

Wat meteen in het oog springt bij de Cluse horloges is dat het ontwerp zo eenvoudig is. De ronde horlogekasten hebben een wijzerplaat met een tijdaanduiding en een wijzer en dat is het. Je wsit niet dat het nog een eenvoudiger kon dan bij Fossil voor wat betreft dameshorloges. Je raakt wat in verwarring, want je wilde eigenlijk wat spannender maar nu je deze Cluse horloges ziet, begin je toch te twijfelen. Wat de doorslag geeft voor de keuze voor een Cluse horloge is dat dit merk echt vernieuwend is. En dat maakt het meteen ook weer spannend, bedenk je je. Thuis  vertel je enthousiast over de collectie van Cluse horloges en laat je jouw gekozen dameshorloge met trots zien.

http://clusewatches.com/