Honden houden van gezelschap. Dus als je een paar dagen weg gaat dan wil je wel dat je trouwe viervoeter liefdevol door iemand wordt opgevangen. Via katten-en-hondenoppas.nl heb je de juiste dierenoppas snel gevonden.

Ga op zoek naar de beste oppas voor je hond

Jij kent je hond het beste. Daarom bepaal je bij ons zelf wie er op je huisdier past. Misschien kies je graag voor een oppas die de hond tijdelijk in het eigen gezin opneemt. Op deze manier is er bijna altijd iemand aanwezig die met het dier kan spelen, wandelen en knuffelen. Heb je liever een hondenoppas die bij je thuis komt? Dat kan natuurlijk ook. Want sommige dieren voelen zich nu eenmaal het lekkerst in hun eigen vertrouwde omgeving.

Afspraken maken

Je wilt je hond met een gerust hart achterlaten. En dat kan alleen als je vooraf duidelijke afspraken maakt. Maak bijvoorbeeld afspraken over het aantal verzorgingsmomenten per dag. En heeft je hond medicatie nodig? Dan is het belangrijk dat je dit even goed met elkaar doorneemt. Er zijn zelfs dierenoppassers die het geen probleem vinden om de planten water te geven of om af toe te stofzuigen. Als dat niet prettig thuiskomen is?

Vind een dierenoppas bij jou in de buurt

Dierenliefhebbers zijn er overal. Via katten-en-hondenoppas.nl vind je dan ook gemakkelijk een oppas bij jou in de buurt. In het zoekscherm geef je simpelweg aan of je een dierenoppas in Den Haag, Amsterdam, Arnhem of Groningen zoekt. Je ziet dan meteen welke oppassers met liefde voor jouw hond willen zorgen.

http://katten-en-hondenoppas.nl/